e
Banner

Etiketler: yakup küçük



Küçükler Taşımacılık filosuna 35 adet Kässbohrer Akaryakıt Tankeri kattı



Akaryakıt taşımacılığının önde gelen firmaları Tırsan’ın tehlikeli madde taşımacılığındaki uzman markası Kässbohrer’e yatırım yapıyor. Bütün yatırımlarını ADR yönetmeliğine tam uyum kapsamında gerçekleştiren ve bu alanda öncü olmayı hedefleyen Küçükler Taşımacılık Akaryakıt ve Madeniyağlar da filosuna 35 adet Kässbohrer Akaryakıt Tankeri kattı. 
 




Seyir Mobil’den lojistik ihtiyaçlarına özel araç takip çözümleri



Yerli sermaye, yerli Ar-Ge ve yerli üretimiyle Türkiye’nin önemli teknoloji şirketleri arasında yer alan Seyir Mobil, filo yönetimi, araç takibi, CANbus ile raporlama, dijital takograftan veri indirme, nesne takip, Bluetooth eşleşmesi ile soğuk zincir takibi ve kablosuz dorse eşleşmesi gibi çözümleriyle lojistik sektörünün işini kolaylaştırıyor. 




Seyir Mobil'in yeni genel merkezi törenle açıldı


Yayın: 17-05-2022

Araç takip ve filo yönetim sistemleri markası Seyir Mobil, genel merkezinin yeni faaliyet binasının açılışını gerçekleştirdi.




Seyir Mobil, Bluetooth’lu takip çözümüyle soğuk zincir taşımaları güvence altına alıyor



Yüzde yüz yerli ve milli sermayeli Türkiye’nin yenilikçi araç takip ve filo yönetim sistemleri markası Seyir Mobil, Bluetooth bağlantılı kablosuz takip çözümüyle, soğuk zincir lojistiğinde ürünlerin sürekli olarak izlenebilmesini sağlayarak ve istenmeyen durumlar için anında uyarı sistemi oluşturarak klasik kablolamanın getirdiği riskleri ortadan kaldırıyor. Seyir Mobil Genel Müdürü Yakup Küçük, en yeni teknolojileri müşterileriyle buluşturmaya devam edeceklerini söylüyor.